وقتی می میریم چه چیزی از ما باقی می ماند؟ جسمی بی جان٬ و یادها و خاطره ها و بازماندگان. برای بسیاری آدم ها فکر کردن به پس از مرگ٬ سخت و وحشت بر انگیز است. اما برای برخی دیگر٬ چالشی در زمینه طراحی.
وقتی می میریم چه چیزی از ما باقی می ماند؟ جسمی بی جان٬ و یادها و خاطره ها و بازماندگان. برای بسیاری آدم ها فکر کردن به پس از مرگ٬ سخت و وحشت بر انگیز است. اما برای برخی دیگر٬ چالشی در زمینه طراحی.
برای ما که در ایران زندگی میکنیم و گاها به علتهای مختلفی مجبور به زیرپا گذاشتن قوانین کپی رایت میشویم لازم است که بتوانیم دسترسی یک نرمافزار را به اینترنت ببندیم چون اکثر نرمافزارها بعد از کرک در صورتی که به اینترنت وصل باشیم میتوانند به سایت سازنده متصل شوند و لایسنس خود را چک کنند که در این موارد سایت سازنده متوجه کرک غیرقانونی نرمافزار خود میشود و جلوی استفاده ما را از آن میگیرد.
برای این کار به روش زیر عمل میکنیم:
بعد از انجام این دستورالعمل اسم برنامهای که دسترسی آن را به اینترنت مسدود کردید در Inbound Rules و Outbound Rules مشاهده میکنید. از این لحظه تمام ارتباط نرمافزار مورد نظر به اینترنت قطع خواهد شد و سازنده برنامه هرگز متوجه استفاده غیر قانونی شما نخواهد شد!!!!
نکته : اگر شما از نرمافزار امنیتی دیگری به عنوان فایروال استفاده کنید این تنظیمات را بایستی در آنها اعمال کنید چون نرمافزارهای جانبی فایروال ویندوز را غیرفعال میکنند و خودشان کنترل ویندوز را در این مورد به دست میگیرند.
روزنامه اسکاتلندی The Scotsman گزارش جالبی منتشر کرده که در آن هزینه توسعه و بازاریابی جدیدترین بازی شرکت Rockstar یعنی GTA V، معادل ۱۷۰ میلیون یورو (۲۶۵ میلیون دلار) ذکر شده.
بعله....اینم یه وال از یه بچه خوشکل! امیدوارم خوشتون بیاد!
(طبق معمول برا دانلود کافیه روی تصویر کلیک کنید!)
آیا شما از جمله اشخاصی هستید که میخواهید کسب و کاری در اینترنت راه بیاندازید که حجم انبوهی از نقل و انتقالات مالی در قالب تجارت الکترونیکی در سامانه شرکت شما انجام شود؟
یا شما کسی هستید که بیشتر علاقمند فضا هستید و ترجیح میدهید ناسا به خاطر شما شاتلهای خود را بازنشسته کند. آنگاه به شما پول بدهد تا با موشکهای تان کالاها و فضانوردان را به ایستگاههای فضایی برسانید؟
یا اینکه ترجیح میدهید ماشینهای الکتریکی قدرتمندی بسازید که بتوانند با قدرتمندترین اتومبیلهای بنزینی رقابت کنند؟
شاید هم اصلاً شما دوستدار محیط زیست هستید و دلتان میخواهد شرکتی داشته باشید که یکی از بزرگترین تولید کننده پنلهای خورشیدی خانگی باشد؟ یا حال و حوصله هیچکدام از این کارها را ندارید و فقط می خواهید لابراتوار واقعی «مرد آهنی» را داشته باشید.
اگر هر کدام از اینها آرزوی شما است، بهتر است عجله کنید. چون شخصی در دنیا وجود دارد که قبل از چهل سالگی به هر چه گفته شد رسیده است: ایلان ماسک.
در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با یکدیگر نگاهی مختصر به زندگی کاری این نابغه ۴۲ ساله داشته باشیم.
در مارس ۲۰۱۳، فروبس (Forbes) پیر امیدیار، بنیان گذار ایبی (eBay) را با دارایی بیش از ۸ میلیارد دلار، ثروتمندترین ایرانی و در جایگاه ۱۲۳ در لیست ثروتمندترین های جهان قرار دارد.
پیر امیدیار در سال ۱۹۶۷ در پاریس متولد شد. زمانی که ۶ ساله بود، خانوادهاش به آمریکا مهاجرت کردند. پدرش پزشک و مادرش دارای دکترای زبانشناسی از دانشگاه سوربن فرانسه است.
علاقه او به علوم کامپیوتر از نوجوانی آغاز شد. وی در ۱۴ سالگی با نوشتن برنامهای برای تهیه کاتالوگ کارت کتابخانه دبیرستانش پا به دنیای بیتها گذاشت و برای این کار ساعتی ۶ دلار دریافت میکرد!
از دانشگاه تافتز (Tufts) با مدرک علوم کامپیوتر فارغالتحصیل شد و در شرکت کلاریس (Claris)، یکی از شرکتهای زیرمجموعه شرکت صاحب نام اپل استخدام شد. او با این شرکت برای نوشتن برنامه کاربردی «Mc Draw» همکاری میکرد.
در سال ۱۹۹۱ با دوستانش یک شرکت نرمافزاری تاسیس کردند. این شرکت بعدها به شرکت تجارت الکترونیک تبدیل شد و به ایشاپ (E-Shop) تغییر نام داد. شرکت مایکروسافت در سال ۱۹۹۶ این شرکت را خریداری کرد.
بقیه این ماجرای جالب رو تو ادامه مطلب بخونید!
اینم یه وال خوشکل دیگه برا پشت زمینه شما. امیدوارم که خوشتون بیاد...
(برا دانلود روی عکس کلیک کنید!)
از وقتی موتورهای جستجوی اینترنتی پای خود را به زندگی بشر باز کرده اند زمان یافتن اطلاعات مورد نیاز خیلی کم شده. ما همه روزه از گوگل برای جستجو استفاده می کنیم و دنبال موضوع مورد نظرمان می گردیم. اما حتماً افرادی را دیده اید که تخصص بالایی در استفاده از گوگل برای پیدا کردن موضوعات دارند.
اگر شما هم اخبار دنیای کامپیوترها رو دنبال میکنید شاید شنیدین که دو شرکت بزرگ در این زمینه ، یعنی اپل و گوگل بالاخره ایران رو از لیست کشورهای تحریم شده خارج کرده و به تحریم ایران خاتمه دادن!
ما این اتفاق رو به فال نیک میگیریم و امیدواریم که هرچه زودتر بقیه تحریم ها هم تموم بشه....(هیچی دیگه....روحانی...مچکریم!)
امروزه تا صحبت از دوربین های دیجیتال می شود، همه دوربین تلفن هوشمند را جایگزینی مناسب برای آن بر می شمرند و هرگاه نوبت به انتخاب یک اسمارت فون می رسد، یکی از ملاک های شان دوربین خوب و کارآمد است تا علاوه ثبت تصاویر و فیلم های به یاد ماندنی؛ بتوانند چت صوتی و تصویری هم داشته باشند.