جهان هر کس به اندازه ی وسعت فکر اوست

۷ مطلب در بهمن ۱۳۹۱ ثبت شده است

خودروهای بدون راننده گوگل

اتوموبیل های بدون راننده سال ها از آرزوهای انسان بوده است و شرکت های خودرو سازی بزرگ مدت ها است که روی این امکان کار می کنند. اما به نظر می رسد گوگل هم در این بخش بی کار نبوده و به گفته طراحان این خودرو، طی ۸ (2016) سال آینده می توان منتظر این اتوموبیل ها در بازار بود. ‏



این یک خودرو است که خودش رانندگی می کند و بخشی از یک پروژه گوگل است که می خواهد خودروهایی با هوش مصنوعی ایجاد کند تا خودشان کار رانندگی را انجام دهند. ‏(2010)

اگه شما هم کمی به اخبار تکنولوژی روز دنیا تو سال 2010 توجه میکردید شاید الان به راحتی خودروی بدون راننده گوگل رو به یاد می اوردید!


سال 2012 بود که خبر رسید : گوگل همچنان با جدیت مشغول تست و بهبود آنها است و حالا این شرکت اعلام کرده به رکورد جدیدی با خودروهایش دست یافته است. اتومیبل های بدون راننده گوگل تا اینجا ۳۰۰ هزار مایل معادل ۴۸۲ هزار کیلومتر را در جاده و خیابان رانندگی کرده اند، بدون اینکه هیچ تصادفی داشته باشند.



و حالا گوگل اعلام کرده تا سال 2015 اولین خودروی بدون راننده به بازار ارائه خواهد شد!

و امروزه گوگل به خاطر همین پروژه بخت نخست تبدیل شدن به پر ارزش ترین کمپانی دنیا را دارد!

برای یه آشنایی کوتاه با این خودروی جذاب در ادامه مطلب با ما همراه باشید...


ادامه مطلب...
۱۷ بهمن ۹۱ ، ۰۹:۴۱ ۲ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
محمود میرغفاری

سیستم عامل کروم گوگل

بد نیست کمی هم در مورد سیستم جدید گوگل یعنی کروم بدانیم...!

برخی تصور می کنند با یک مرورگر پیشرفته روبرو هستند. اما بیایید کمی شفاف تر صحبت کنیم.مروگر کروم را با سیستم عامل کروم اشتباه نکنید. اینها دو چیز متفاوت هستند. مرورگر کروم ابزاری برای وبگردی است که با سرعت بالا و امنیت خوب کاربران حرفه ای زیادی را به سوی خودش جلب کرده است. اما سیستم عامل کروم موضوع اصلی این مطلب و یک سیستم عامل ( مانند ویندوز / لینوکس و... ) است. البته روی سیستم عامل کروم هم مرورگر کروم به عنوان ابزاری برای دیدن صفحات وب وجود دارد اما نباید این دو را با هم یکی فرض کنید. نام هر دو کروم است اما یکی سیستم عامل است و دیگری مرورگر. ‏


سیستم عامل کروم با سیستم عامل های فعلی تفاوت های بنیادینی دارد. چه در طراحی اش و چه در تجربه ای که در کار کردن با آن خواهید داشت. در تصویر پایین می توانید به تفاوت های ساختاری کروم با بقیه سیستم عامل ها نگاهی بیاندازید.



با گسترش روز افزون اینترنت و بالارفتن سرعت دسترسی روز به روز استفاده کاربران از اینترنت بیشتر شده و آنها کمتر سراغ نرم افزارهای سیستم عاملی میروند. به خودتان نگاه کنید. تصور کنید یک هفته اینترنت ندارید. چه کاری با کامپیوترتان انجام میدهید؟ می بینید که کاربرد سیستم عامل شما و نرم افزارهایش در مقایسه با چند سال قبل بسیار کمتر شده است و حالا اغلب کارها را در اینترنت انجام میدهید. ‏

شما در اینترنت با دوستانتان ارتباط برقرار می کنید. مطالب جدید یاد میگیرید و از نرم افزارهای مبتنی بر وب استفاده می کنید. ممکن است جزو کسانی باشید که هم اکنون استفاده از Google Docs را به استفاده از مجموعه آفیس مایکروسافت ترجیح می دهند و به جای نگهداری فایل ها در پوشه My Documents از دراپ باکس استفاده می کنند. دنیا در حال حرکت به این سو است. ‏

به سرعت خط اینترنت خودتان در ایران نگاه نکنید. یکی از دلایلی که ما کاربران ایرانی کمتر سراغ نرم افزارهای مبتنی بر وب رفته ایم عدم دسترسی به اینترنت مناسب بوده است. اگر به اینترنت درست و حسابی دسترسی داشتید آن وقت معنی این سیستم عامل به طور کامل برایتان عوض میشد. اما این دلیل نمیشود که در موردش چیزی ندانید و امتحانش نکنید. ‏

سیستم عامل کروم نگاهی به آینده است و آمده که همه چیز را تحت وب نگهداری کند. با نصب آن مفهوم نرم افزارها عوض میشود. تمام برنامه های روی کروم نرم افزارهای تحت وب هستند. و اطلاعات شما در حساب کاربری تان در گوگل نگهداری میشود. بنابراین می توانید از پشت هر کامپیوتری به سیستم عامل خودتان وارد شوید و تمام نرم افزارها، اطلاعات و تنظمیات خودتان را داشته باشید. ‏

از طرف دیگر چون این سیستم عامل برای وب بهینه سازی شده می توانید انتظار سرعت بهتری هنگام کار داشته باشید. مرورگر کروم روی سیستم عامل کروم سرعت بالاتری نسبت به مرورگر شما روی سیستم عامل ویندوز خواهد داشت. یک بار دیگر عکس معماری سیستم عامل را نگاه کنید، در سیستم عامل جدید ابزارهای وب دسترسی مستقیم تری به سخت افزارها دارند. ‏

حالا بیایید با هم ببینیم که در کروم باید منتظر چه تجربیات جدیدی باشیم؟ ادامه مطلب را از دست ندهید.


ادامه مطلب...
۱۶ بهمن ۹۱ ، ۰۹:۵۹ ۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
محمود میرغفاری

یک صفحه کلید رویاپردازانه

کیبرد دینامیک با جوهر الکترونیک، یک صفحه کلید رویاپردازانه...


اگر چه ایده کیبردهایی که کلیدهای آنها صفحات LCD کوچکی باشند، چندان تازه نیست و نمونه هایی از آن را هم در بازار می توان یافت، اما طرح استفاده از صفحه جوهر الکترونیک برای بر عهده گرفتن این وظیفه می تواند یک گزینه عالی باشد. 

بر اساس طرحی از دو طراح با ذوق، این کیبرد از نمایشگرهای e-ink برای نمایش دینامیک و پویای کلیدها بهره می برد. این بدان معنی است که شما برای هر نرم افزار می توانید چینش صفحه کلید ویژه و جداگانه ای داشته باشید. با این کار استفاده از کلیدهای میانبر خاص در برنامه هایی چون فتوشاپ، ورد، یا پاورپوینت بسیار آسان تر می گردد. علاوه بر این تعیین فونت صفحه کلید در زبان های مختلف هم می تواند کار جذاب و جالبی باشد.



چیزی که ایده یک صفحه کلید مجهز به نمایشگر را به محصولی جذاب بدل می کند، استفاده از جوهر الکترونیک است. با این کار مصرف باتری تا حد بسیار زیادی پایین آمده و استفاده از آن در کیبردهای بیسیم هم به سادگی امکان پذیر می شود. در حالی که استفاده از نمایشگرهای LCD یا LED در یک کیبرد بیسیم، آن را تبدیل به یک ابزار پرمصرف می کند که نیازمند شارژ روزانه است. 

البته یکی از ایرادهای چنین ایده ای، نیاز به اپلیکیشن های ویژه برای تعریف کلیدهای مجزا است. همچنین سرعت بازسازی کُند صفحات جوهر الکترونیک هم می تواند مطرح باشد، که مطمئنا در نمایش یک علامت بر روی کلید، مطرح نمی گردد. 

البته این صفحه کلید خارق العاده تا به اینجا تنها یک طرح اولیه بوده است و برای تبدیل به محصول واقعی راه درازی در پیش دارد...!

۱۴ بهمن ۹۱ ، ۰۹:۱۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۱
محمود میرغفاری

translator pen

یادگیری یک زبان جدید می تواند کاری بسیار مشکل و وقت گیر باشد. اما سه طراح خوش ذوق شیوه ای را ابداع کرده اند که ترجمه را درست در نوک انگشتان شما قرار دهد. 



Ivy Guide ابزاری است که بر روی مداد یا خودکار شما سوار شده و همزمان با حرکت در زیر کلمات، آنها را اسکن می کند و بلافاصله ترجمه شان را در بالای کلمه مورد نظر بر روی کاغذ به نمایش می گذارد. 

این اسکنر با یک اسفنج منعطف به راحتی روی هر ابزار نوشتنی قابل نصب است. برای ترجمه یک کلمه، تنها کافی است دکمه ترجمه روی دستگاه را فشرده و زیر کلمه مورد نظر خط بکشیم. آنگاه Ivy Guide بلافاصله معنی کلمه در زبان انتخاب شده را در بالای آن به نمایش می گذارد.


translator pen


برای شارژ این اسکنر هم می توانید آن را به راحتی به یو اس بی لپ تاپ تان وصل کنید. این دستگاه فعلا در مراحل اولیه طراحی است و تنها کلمات انگلیسی را به چینی ترجمه می کند.

۱۳ بهمن ۹۱ ، ۰۹:۴۹ ۱ نظر موافقین ۲ مخالفین ۰
محمود میرغفاری

targus touch pen

امروزه اغلب لپ تاپ ها و اولترابوک های ویندوز 8 به صفحه نمایش لمسی هم مجهز هستند و کار با کاشی های رابط کاربری آن را بسیار آسان تر می سازند. اما برای کسانی قصد دارند از ویندوز 8 روی لپ تاپ های قدیمی شان استفاده کنند یا اینکه نمی خواهند برای یک لپ تاپ تاچ هزینه زیادی کنند، چه راه حلی را پیشنهاد می کنید؟

تارگوس (Targus) به تازگی یکی از این راه حل های جذاب و وسوسه کننده را معرفی کرده است. Touch Pen تارگوس را شاید بتوان اولین عضو خانواده چنین ابزارهایی دانست که به شبیه سازی حرکات قلم بر روی صفحه لپ تاپ های معمولی می پردازد.


targus_touch_pen_new


این ابزار شامل یک قلم لمسی و یک گیرنده یو اس بی است. رسیور را به پورت یو اس بی لپ تاپ وصل کرده و آن را در سمت چپ نمایشگر قرار می دهیم. اکنون هر لحظه که قلم بخشی از صفحه را لمس کرده یا بر روی صفحه سویپ کند، گیرنده موقعیت قلم را تشخیص می دهد. این قلم همچنین دارای دکمه ای است که کار کلیک راست را انجام می دهد.

تارگوس می گوید برای استفاده از این قلم تنها کافی است یک بار آن را با ویندوزتان کالیبره کنید تا رسیور بتواند ابعاد صفحه و جایگاه قلم را درون خود ذخیره کند. این قلم تنها با مانیتورهای کوچکتر از ۱۷ اینچ کار می کند و قرار است از پایان ژانویه با قیمت ۱۰۰ دلار وارد بازار شود.


نظر شما در مورد این اپلیکیشن نسبتا جالب چیه؟؟!؟ شما هم برای تبدیل صفحه نمایش ساده لب تاب تون به یک صفحه نمایش تاچ حاضرین 100 دلار بپردازید؟

۱۰ بهمن ۹۱ ، ۰۹:۲۰ ۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
محمود میرغفاری

یه آنتی ویروس خوب...

حتما میدونید تو دنیای کامپیوترها امروزه آنتی ویروسها از اهمیت خاصی برخوردار هستن...تا جایی که امروزه حتی کامپیوتر بقالی سر کوچه (با وجود اینکه حتی نمیدونه آنتی ویروس دقیقا چیکار و چطور کار میکنه!) هم آنتی ویروس داره!



همونطور که میدونید دو سه هفته ای میشه که یه نظرسنجی تو بلاگ گذاشتیم در مورد آنتی ویروس...طبق نتایج 75 درصد شما از nod 32 استفاده میکنید ، که از قبل هم میشد پیش بینی کرد!!!

اما بد نیست یه نیگاه هم به رده بندی بهترین آنتی ویروسهای دنیا در سال 2012 -2013 که توسط شرکت معتبر AV-TEST ارائه شده بندازیم تا بتونیم انتخاب بهتری داشته باشیم!

فک کنم بهتره قبل از اینکه برای سیستمتون اتفاق بدی بیوفته به فکر یه آنتی ویروس خوب و مطمئن باشد...(تجربه دارم که میگم!)...پس با ما همراه باشید...

ادامه مطلب...
۰۸ بهمن ۹۱ ، ۱۷:۳۲ ۱۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۱
محمود میرغفاری

با کیبورد شیشه ای Luminae آشنا شوید

یک صفحه شیشه ای، حسگرهای اینفرارد، LED های قابل رؤیت و سه دوربین که از زیر سطح شیشه ای به بالا نگاه می کنند تا لحظه دقیق لمس الگوهای نوری توسط انگشت کاربر را تشخیص دهند. این است آینده شفافی که شرکت translusense برای کیبوردهای ما تدارک دیده. 



یک کیبورد شیشه ای شفاف، بی سیم و با قابلیت انتخاب 16 میلیون رنگ برای LED ها که در کنار آن نسخه ترک پد کوچکتری نیز ارائه می شود و هر دو امکان برنامه ریزی سطحی و تغییر چیدمان کلیدها را دارند. نورهای مادون قرمز که در لبه پایینی و در زیر شیشه قرار دارند از طریق لوله های نوری داخل شیشه، حرکت کرده و الگوی لمس کیبورد را به چشم های دیجیتال زیر دستگاه انتقال می دهند. در آنجا مغز دستگاه الگو را ترجمه کرده و دستورات را به کامپیوتر انتقال می دهد.

دوربین ها به سطح مرئی شیشه (کیبورد یا ترک پد) خیره هستند و منتظر اینکه شما یک کلید را لمس یا جسچری را پیاده کنید. این کیبورد در عین حال قابلیت اتصال به 10 دستگاه از طریق بلوتوث را نیز دارا است و علاوه بر تمام این امکانات، می توانید پوسته رویی یعنی طرز چینش نورهای LED که کیبورد را شکل می دهند را هم تغییر دهید و بنا به سلیقه خود چینش نمایید. باتری داخل دستگاه هم از نوع لیتیوم-یون و قابل شارژ از طریق USB است و بین هر بار شارژ هم تقریباً 6 ساعت کار می کند. 



البته قیمت این محصول هم به اندازه مشخصات آن شگفت آور است. 500 دلار برای کیبوردی که شما را از شر صدای کلید ها رها می کند و نیازی هم به جارو کشیدن ندارد!


نظر شما در مورد این کی برد گرون قیمت چیه؟؟؟؟!؟

۰۶ بهمن ۹۱ ، ۰۸:۲۸ ۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
محمود میرغفاری